Elicom d.o.o. za elektrotehničku i graditeljsku djelatnost osnovan je 1994. godine na pouzdanim temeljima prethodne 15-godišnje elektrotehničke-obrtničke djelatnosti.
Visoki europski kriteriji organizacije, stručnost i kvalitete izvođenja, koje smo si na samom početku postavili, uvjetovali su naš daljnji razvoj i stjecanje statusa uspješne i renomirane tvrtke sa Certifikatom ISO 9001:2015

Administrativno sjedište firme je u Centru grada u ulici Nova Vesi br. 5 sa cca 100 m² uredskog prostora i vlastitim parkingom, a operativno u Štefanovcu br. 138 sa cca 400 m² uredskog i cca 1000 m²  radioničkog i skladišnog prostora.

Naša organizacijska osposobljenost, tehnička opremljenost, izvoditeljska ozbiljnost i kompetentnost , temeljena na stručnim, savjesnim i odgovornim djelatnicima, omogućila nam je uspješno izvršavanje svih ugovorenih obveza u prošlim godinama našeg poslovanja. Osim standardnih električnih instalacija jake i slabe struje u stambenim, poslovnim i industrijskim objektima izvodili smo elektroinstalacijske i elektromontažerske radove na:

Iz obimnog spiska tijekom proteklih godina izvedenih radova, kao poseban prilog izdvajamo pregled karakterističnih iz gore navedenim područjima naše izvoditeljske djelatnosti, a iz kojeg je razvidan naš značaj i pozicija na tržištu.
Značaj i pozicije naše tvrtke na tržištu namjeravamo zadržati, utvrditi pa i uvećati precizno planiranim i kontinuiranim razvojem u segmentu tehničke opremljenosti, permanentnom usavršavanju naših stručnih kadrova i zapošljavanju novih.

S pozdravima i s poštovanjem,

direktor
Ivan Mučnjak

ELICOM---LETTER-OF---PRESENTATION-1 ELICOM-PROSPEKT_v7-1-1

ODRŽAVANJE JAVNE RASVJETE GRADA ZAGREBA

PRIJAVI KVAR putem obrazca ili preko BESPLATNOG DEŽURNOG TELEFONA 08001015.